Baracken

Föreningens lokal Baracken i hamnen hyrs ut till idrottsföreningar som besöker ön för träningsläger och erbjuder en perfekt bas för alla som söker en naturskön och funktionell miljö. Förutom den rymliga lokalen hyr hyresgästerna ofta fotbollsplanen inkl omklädningsrum nere vid planen under utomhussäsongen (1 maj-1 oktober), vilket ger utmärkta träningsmöjligheter.

Baracken är även mycket populär för fester och kalas, med kapacitet för upp till 80 sittplatser. Det är en idealisk plats för allt från födelsedagsfester och jubileer till företagsevenemang och andra sociala tillställningar. Hyresgäster kan välja att hyra lokalen med eller utan det fullt utrustade köket, som inkluderar kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn samt porslin och bestick.

För att underlätta för våra gäster finns det några saker att tänka på. Hyresgäster ansvarar för att ta med eget toalett- och handtorkpapper, tvål, kökshanddukar, bordsdukar och andra engångsartiklar som servetter. Detta säkerställer att alla bekvämligheter finns på plats och bidrar till en smidig och trevlig upplevelse.

Sammanfattningsvis erbjuder vår lokal i hamnen en mångsidig och välutrustad miljö för både lägeraktiviteter och sociala evenemang, vilket gör den till ett utmärkt val för alla typer av sammankomster på ön.

Baracken är fest!

Välkommen att hyra vår festlokal, perfekt för alla typer av evenemang med en festlig atmosfär. Lokalen är utrustad med ett förstklassigt, användarvänligt ljudsystem och ett imponerande ljussystem med färgade strålkastare och specialeffekter som kan anpassas efter ditt tema. Vi finns tillgängliga på telefon för support om det behövs. Upplev en minnesvärd kväll med vår toppmoderna ljud- och ljusutrustning som tar din fest till nästa nivå.