Baracken

Föreningens lokal Baracken i hamnen hyrs ut till idrottsföreningar som besöker ön för träningsläger och erbjuder en perfekt bas för alla som söker en naturskön och funktionell miljö. Förutom den rymliga lokalen hyr hyresgästerna ofta fotbollsplanen inkl omklädningsrum nere vid planen under utomhussäsongen (1 maj-1 oktober), vilket ger utmärkta träningsmöjligheter.

Baracken är även mycket populär för fester och kalas, med kapacitet för upp till 80 sittplatser är detta en idealisk plats för allt från födelsedagsfester och jubileer till företagsevenemang och andra sociala tillställningar. Hyresgäster kan välja att hyra lokalen med eller utan det fullt utrustade köket, som inkluderar kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn samt porslin och bestick.

För att underlätta för våra gäster finns det några saker att tänka på. Hyresgäster ansvarar för att ta med eget toalett- och handtorkpapper, tvål, kökshanddukar, bordsdukar och andra engångsartiklar som servetter. Detta säkerställer att alla bekvämligheter finns på plats och bidrar till en smidig och trevlig upplevelse.

Sammanfattningsvis erbjuder vår lokal i hamnen en mångsidig och välutrustad miljö för både lägeraktiviteter och sociala evenemang, vilket gör den till ett utmärkt val för alla typer av sammankomster på ön.

Baracken är fest!

Välkommen att hyra vår festlokal, perfekt för alla typer av evenemang med en festlig atmosfär. Lokalen är utrustad med ett förstklassigt, användarvänligt ljudsystem och ett imponerande ljussystem med färgade strålkastare och specialeffekter. Vi finns tillgängliga på telefon för support om det behövs. Upplev en minnesvärd kväll med vår toppmoderna ljud- och ljusutrustning som tar din fest till nästa nivå.

Uthyrningspriser Baracken 2024

Ett dygn

2000kr

En Helg 

4000kr

En Helg + fotbollsplan

4500kr

Ideel förening på Rörö 

500kr/dygn

Endast lägenhet

500kr/dygn

Medlemspris 

500kr/dygn

Intresserad av att hyra Baracken?

kontakta då vår bokningsansvarige Karin Rimmel:

E-mail:  bokning@roroif.se

Karin mob: 070-1842403

Vill ni se när Hallen och Baracken är uthyrda klickar ni här.

Betalning

Betalning för hyran av föreningens lokaler görs till bankgirot nedan eller med swish:

Bankgiro: 5773-3073
Swish: 123 464 24 01  (RÖRÖ IDROTTSFÖRENING)

Glöm inte ditt namn och vad inbetalningen gäller.