Arbetsdag

Medlemmar i Rörö IF hjälps åt att ta hand om våra anläggningar och förbereda oss för en ny säsong under en vårdag i april/maj. Info går ut i god tid med datum och tid via våra informationskanaler.

Midsommar

Välkomna att fira midsommar med oss! Dagen börjar med att vi lövar och reser stången vid kl 10 nere i parken. kl 15 drar dans, chokladhjul och lotterierna igång. 

Rörödagen

Alltid helgen efter midsommarhelgen

Redan på fredagen drar Barnboulen igång, med lotterier, korv med brö och rafflande boulespel nere i parken. Rörödagen fortsätter sen hela lördagen lång med bouleturnering för de lite äldre, lotterier av olika slag, hoppborg, fika, kaffe, hamburgare, klubbkastning och andra utmaningar som kan generera finfina priser. 

Fotbollsträningar

Under sommaren håller föreningen fotbollsträningar för barnen ett par gånger i veckan.


"Hasaldo har lärt mig allt ja kan"

Isak Torgersson

Simskola

Simskola 2024 hålls vid den kommunala badstranden Gula skären under v 28-29 för barn från 5 år och uppåt. Märkestagning och dess tider annonseras när vi börjar närma oss v28-29.

 
För barn från 5 år och uppåt
v 28-29
Kostnad 1v: 200kr/barn, 2v 300kr/barn.

Röröloppet

Motionslopp som arrangeras under hösten för alla åldrar och motionärer. 
  • En kortare bana springs av de minsta barna i parken.
  • En 1,5 km lång bana tar de lite äldre barna runt vägen.
  • 5 km motion i eget tempo.
  • 5 km vuxna. 

Tomten i parken


Varje år sitter han där


Dagen innan jul kommer Tomten på besök nere i parken. Det bjuds på sedvanlig julstämning med pepparkakor, julsånger, både varm och kall dryck och paket ur Tomtens säck till alla barnen. 

Och ibland, ibland kommer han utan renar, men med båt.